RSSland.dk lukker sit nuværende format – overvejer nu fremtiden for siden

Pga. diverse problemer med siden har jeg set mig nødsaget til at lukke RSSLand.dk ned.

Der har både været problemer med bots/crawlers/spiders der har lænset indholdet på siden og derved belastet serveren vi lå på. Desuden blev der indsendt mange hundrede bot tilmeldinger dagligt som gjorde administrationen af siden ret træls.
Det også endte med at give problemer for min webhost og jeg vurderede hurtigt at det ikke kunne betale sig at omkode store dele af siden, da den aldrig helt fik den success jeg havde håbet på.

Jeg går lidt i tænkeboks og ser om jeg kan finde på noget godt at lave her på siden i stedet for den gamle RSS portal.

7 thoughts on “RSSland.dk lukker sit nuværende format – overvejer nu fremtiden for siden

 1. Ja det er lidt ærgeligt – sitet var nu fint og havde nogen gode funktioner.
  Tror dog jeg har en ide til et brugbart site alligevel 🙂

 2. Jeg er og vil altid være ivrig bruger af de gratis ydelser du stiller til rådighed, derfor blev jeg noget overrasket over at komme forbi rssland.dk og se, du har været nødsaget til at lukke det ned pga. det satans spam!
  Jeg ved du aldrig giver op og forstår din beslutning – har selv tidligere døjet med spam, som heldigvis blev løst med din hjælp!
  Tak for det.
  Og held og lykke med dit nye RSS feed projekt.

  Mvh.
  Nikolaj

  • Cheers Nikolaj,

   Ja skal nok når tiden giver mig lov lave et eller andet brugbart her på siden – skal jo helst være noget der fremadrettet ikke suger alt for meget af min tid 🙂

 3. Samtlige blogs på internettet har problemer med spam, CAPTCHA’er er er den eneste løsning… der findes plugins til WordPress.

  • Nu var det ikke en blog der var på dette domæne, men et skræddersyet system til at håndterer RSS feeds. Pinge med jævnemellemrum, hente indhold gemme i mine DB og præsenterer på siden.

   Til din orientering så er CAPTCHA og reCAPTCHA brudt for flere år siden via automatiske scripts – du er overhovedet ikke sikker ved at benytte dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *